Nejnovější recenze ze sekce Dvouruční nůžky
- lehce stříhají silné větve
bezvadné nůžky
spokojenost
spokojenost
- Lehké, ostré, funkční...
I když jsou trochu dražší než ostatní podobné výrobky, neměnil bych.
- Zkušenosti zatím malé, dobré
Nůžky fungují, nemohu zatím posoudit, jak dlouho vydrží ostří.
- Ideálně dlouhé čepele ostří.
- Dobře nastavený úhel jejich zahnutí.
- Nůžky se již od prvního střihu neustále povolují, a to i při sestřihu, dlouhá léta udržovaného, Tisu nebo Buxusu.
- Prakticky se jimi nedá sestřihnout Ptačí zob obecný (Ligustrum), již ve dvou a tříletém dřevě, právě pro trvalé povolování šroubu čepelí, kdy velmi tvrdé dřevo vyžaduje nároky i na techniku střihu.
- Konkurenční nůžky Gardena jsem měl 7 let intenzivního používání, (3x za rok) neboť ne všechny tvary živých plotů se dají střihat motorovou technikou.
- Cena neodpovídá kvalitě.
Koupi jsem řídil podle délky čepelí 26 cm - Gardena měla v nabídce 20cm, což je málo.
Cenový rozdíl mezi Gardenou nebyl finančně zajímavý.
Tento výrobek by měl zmizet z trhu anebo cena výrazně zlevnit, neboť vyžaduje neustálé dotahování upevňovacího šroubu. Drážky zamezující jeho povolování jsou umělohmotné, pérová podložka ze slabé nedostatečné oceli.
Na výrobku se šetřilo kvalitním materiálem.
Gardeny se mi zlomily únavou materiálu po 7 letech intenzivního používání, středový šroub jsem měnil po 3 letech.
- Perfektní nůžky na silné větve.
- Po cca po 8mi letech intenzivního používání nůžky praskly. Ale vydržely fakt hodně.
Úžasný pomocník.
- lehké,dobře se s nimi stříhá
dobrá manipulace a dobrá cena
- Super
Super
- velice kvalitní zboží,skvělé ostří
Značka fiskars je velice kvalitní,velmi snadná práce a vysoká profesionalita,mohu jen doporučit
- prostě Fiskars
- vynikající, krájí silné větve jak máslo
prostě Fiskars
- super kvalita,rozumná cena,dobrá manipulace
doporučuji tento výrobek všem co mají stromy a stromky
V podstate normalni nuzky na vetve. Jen doufam, ze budou kvalitou odpovidat, jak je u znacky Fiskars zvykem.
Trochu me prekvapily plastove zuby pakove mechanismu.
Vic nevim co bych dodal.
- 50% úspora času oproti minulým rokům, zahradu jsem měla prostříhanou bez puchýřů na rukách a s úsměvem na rtech, určitě si ještě objednám malé nůžky na stříhání drobných větví a malou sekeru. Díky za kvalitu, (věřím, že dlohodobou) zdravím Mgr. Eva Bergová
- výběr sortimentu, nejvhodnější a cenově dostpný,
- bezproblémové stříhání silných větví
- vyšší cena
Kvalitní výrobek
- velká páka => snadné stříhání i velmi silných větví
- kvalitní zpracování
- je potřeba velmi rozevřít rukojeti pro stříhání - může být problém při stříhání uvnitř hustší koruny
- hákovitá čelist je velmi masivní => omezený přístup ke "kořeni" větve
Neznám lepší značku zahradního nářadí na našem trhu
- lehounké a snadno rozeviratelné i ve velmi hustých porostech
jsem spokojena, rychlá a jednoduchá práce
- zjistím na jaře
- nic jsem nezjistila